Over ons

 

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Leon Novak. In november 2019 ben ik gestart met Snelkoppeling Express. De enige groothandel ophaalservice van Amsterdam! Bedoelt voor alle vaklieden en alle groothandels.

 

Runner Leon:

Ik heb jaren bij een technische groothandel gewerkt en ik heb daarna het bouw- en installatievak nooit meer losgelaten. Dit komt natuurlijk goed van pas bij het opnemen van je bestellingen. Door mijn technische achtergrond kan ik met je meedenken. Bestel je beugels, dan wil je er misschien nog houtdraadpennen bij? Wil je manchet of lijm? Met hoeveel afgeschuinde kanten wil je je gipsplaten? Dankzij dit soort vragen ben ik je een stap voor en grijp je niks meer mis op de klus 😊 Tot je dienst!

 

Runner Jonathan

Mijn naam is Jonathan en ik ben “de nieuwe aanwinst” van Snelkoppeling Express. Ik ben 26 jaar oud en heb al ruim 8 jaar ervaring als bezorger. Vandaar dat ik ook alle fijne kneepjes van het vak ken en daarom kan ik je verzekeren dat ik je de beste en snelste leveringen kan bieden met onze spoedservice. Uiteraard met een brede glimlach op mijn gezicht! Tot snel!

 

Runner Tony

Mijn naam is Tony en ik ben nu de nieuwste aanwinst! Ik ben 55 jaar oud en heb 25 jaar ervaring in de transport. Hiervoor als manager van een flyer bezorgdienst en nu “hands on” op de bakwagen. Klanten en collega’s weten van mij dat ik altijd keurig op tijd ben, liefdevol met de materialen omga en geen rit me te gek is! Bij Snelkoppeling Express pak ik de verdere of grotere ritten op. ’s Ochtends heel vroeg tot ’s avonds heel laat, er valt altijd wel een weg te vinden. Tot snel!